Delaycaps - Vroegijdige zaadlozing is verleden tijd!

Wil jij het langer volhouden?
Honderden gingen u voor! 10 Succesverhalen
Bestel snel

Vroegtijdige zaadlozing

Vroegtijdige zaadlozing of vroegtijdig orgasme bij mannen is na het erectie probleem een van de grootste ongemakken bij mannelijke seksualiteit. Ben jij iemand die last heeft van vroegtijdige zaadlozingen of met een net woord ejaculatie praecox genoemd, dan ben je hier op de juiste plek om daar per direct iets aan te doen.

Hoe werkt Delaycaps

Uitstellen orgasme

Delaycaps zorgen dat jij je orgasme langdurig kunt uitstellen. Vroegtijdige zaadlozing is verleden tijd met Delaycaps. Eindelijk een middel dat je van die beschamende vroegtijdige zaadlozing verlost.

Onbelemmerende sex

Je wilt toch bezig zijn met heerlijke vrije sex en niet constant denkend of je niet te snel klaarkomt. Je wilt toch gewoon genieten van jullie gezamenlijke seksualiteit. Heerlijk langdurig neuken en je partner het ene orgasme na het ander laten beleven, waarna jij pas klaarkomt als je partner uitgeput en voldaan onder je ligt. Daarna lig je bezweet en voldaan afgemat naast je partner die je vol bewondering bedankt voor de heerlijke langdurige sekspartij waar ze zo vreselijk veel van heeft genoten.

Dit wil toch iedere man?

Bij vrouwen met een partner die zijn voortijdige zaadlozing niet weet te controleren wordt een significante afkeer geproduceerd. De seksuele begeerte zal dan afnemen. Dit komt omdat zij in veel gevallen erg opgewonden is maar de climax en het orgasme uiteindelijk niet bereikt. Daarom geven vrouwen in het algemeen de voorkeur om seks te gaan vermijden zodat ze niet onbevredigd achterblijven. Vervolgens gaat het libido of seksuele verlangen van de vrouwen omlaag en komt zij met excuses zoals “Ik ben ongesteld”, “Ik ben moe”, “Ik heb hoofdpijn”, “De kinderen zijn wakker”, enz. Dit maakt het probleem erger, doordat het de angst en onrust van de man voor de komende seksuele ontmoeting vergroot.

Heb je alle trucjes die niet werken al eens geprobeerd:

Dit zijn allemaal waardeloze lapmiddeltjes die het probleem niet aan pakken maar het symptoom. Je kunt vroegtijdige zaadlozingen alleen bestrijden als je weet wat het probleem is. Het probleem is namelijk een laag serotonine gehalte bij mannen die regelmatig last hebben van een voortijdige zaadlozing. Door onderzoek te doen naar ejaculatie praecox is het verband gevonden tussen het serotonine gehalte in het mannelijk lichaam en het moment van klaarkomen. Een aantal gebieden in de hersenen van de man bepalen het moment van klaarkomen. Die gebieden staan met elkaar in verbinding via de stof serotonine. Hoe hoger het serotoninegehalte des te beter is de controle over het moment van klaarkomen.

Meest voorkomende probleem

Hoewel een premature ejaculatie, wat de officiële benaming voor en vroegtijdige zaadlozing is, het meest voorkomende seksuele probleem bij mannen is, blijft het moeilijk om over te praten met iemand. Je stapt niet zo snel naar je vrienden en vraagt: “Ik kom te snel klaar, hebben jullie dat wel eens?”. Vaak is het ook onduidelijk wat te snel klaar komen nu precies is, want hoe snel is snel?