Delaycaps - Vroegijdige zaadlozing is verleden tijd!

Hoe werkt het?

Van alle mannen die vroegtijdige zaadlozing aanpakken ziet 90% een verbetering optreden

Delaycaps helpt

We spreken over vroegtijdige ejaculatie, wanneer het ejaculatiereflex binnen een tot twee minuten plaatsvindt.

Snel in huis

Lees over het succes van Delaycaps

Emma en Thijs delen hun ervaring "Als je naar pornofilms kijkt zie je mannen die 20 minuten achter elkaar door kunnen neuken zonder klaar te komen. Bij ons was het meestal hooguit 2 minuten. Thijs kon het echt gewoon niet inhouden. Neuken was voor mij echt niks aan. Wat is dat nou? 2 minuten! Vroeger had ik een vriend die kon het wel een half uur uithouden.

Ik heb het gewoon zelf gekocht voor Thijs. Na een week was het al goed en kon Thijs zich gewoon in houden. De sex is gewoon weer geweldig! Ik geniet toch zo van die langdurige sex. Wij vrouwen vinden het gewoon heerlijk als mannen zich zelf onder controle hebben.

Peter en Hilda "Wij hebben echt alles geprobeerd om het langer uit te stellen. Bekkenbodemspier oefeningen, gels die verdoven, aan iets anders denken of ademhalingsoefeningen. Alles hebben we gedaan maar helemaal niets werkt. De site van Delaycaps gaf ons vertrouwen omdat we uitleg kregen over de oorzaak van vroegtijdige zaadlozing. Als de oorzaak wordt aangepakt is het gevolg natuurlijk ook weg. En het werkt echt. Delaycaps zorgen echt dat je controle krijgt over je eigen hoogtepunt. Ik ben verlost van die waardeloze vroegtijdige zaadlozingen. Sex is ontspannend en maakt me blij. Waarom hoor je hier nog niets over in de media. Dit is echt de oplossing voor iedereen die een vroegtijdige zaadlozing heeft."

Samir "Topmiddel! werkt echt goed, en snel"

Zij gingen je al voor

Joost uit Alphen a/d Rijn "Omdat ik van mezelf wist dat ik veel te vroeg klaarkwam durfde ik haast niet met vrouwen in contact te komen. Toen ik laatst op internet deze Delaycaps zag, heb ik ze eens geprobeerd, want niet geschoten is altijd mis. Maar deze tabletten overtreffen al mijn verwachtingen helemaal. Niet alleen hou ik het langer vol. Ik voel me ook veel zelfverzekerder."

Bart O. "Bij mij werkte al die knijptechnieken enzo voor geen meter. Gelukkig kwam ik deze pillen tegen. Eindelijk een middel wat echt werkt. Mijn vrouw en ik merkten al na een week dat het beter ging. Wij hebben gelijk nog een potje besteld."

Karin R. te A. Ik heb ze besteld omdat mijn vriend altijd al na 1 minuut klaarkwam. Niet echt leuk voor mij. Maar sinds hij Delaycaps slikt, houdt hij het veel langer vol. Een echte aanrader dus!"