Delaycaps - Vroegijdige zaadlozing is verleden tijd!

Hoe werkt het?

100% natuurlijke ingrediënten en dus geen bijwerkingen

Delaycaps helpt

Gebruiksaanwijzing Delaycaps:

Snel in huis

Gebruiksaanwijzing voor Delaycaps,

Neem dagelijks voor het slapen gaan 2 capsules in met voldoende water. Na 1 tot 2 weken zul je merken dat er verbetering begint op te treden. Na 3 tot 4 weken heb je de totale controle terug over het moment van de zaadlozing. Het voordeel van dagelijks een capsule innemen voor het slapen gaan is dat het niet meer zo beladen is. Als je een crème moet aanbrengen voordat je sex gaat hebben met je partner wordt de daad zo beladen. Met Delaycaps blijft spontaan gewoon spontaan en hoef je er niet steeds rekening mee te houden dat je sex gaat hebben en dat je daarvoor nog iets moet doen.

Werkzame stoffen:

Voor de productie van serotonine in de hersenen is het aminozuur tryptofaan nodig. Aminozuren zijn heel belangrijk voor je lichaam omdat het de bouwstoffen van alle eiwitten zijn. Het hoofd bestanddeel van Delaycaps is L-tryptofaan. Dit is een natuurlijke en lichaamseigen aminozuur. L-tryptofaan activeert de stof serotonine welke nodig is om de controle over je zaadlozing te behouden. Er zijn geen bijwerkingen aan het gebruik hiervan.

Waarschuwing:

Raadpleeg bij twijfel altijd een arts. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Niet gebruiken in combinatie met antidepressiva en/of M.A.O. Remmers. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Bijwerking:

In sommige gevallen kan het in de eerste weken na inname van de capsule wat slaperigheid opwekken. Daarom adviseren wij ook om de capsule voor het slapengaan in te nemen en niet meer deel te nemen aan het verkeer. De slaperigheid houdt slechts 1 a 2 uur aan. U kunt de volgende dag goed uitgerust deel nemen aan het dagelijkse leven.